18 de setembre del 2008

Tornar a la feina

Després d’estar desconnectada totes les vacances, ja torno a ser aquí!

El retorn a la vida laboral ha començat amb alguns canvis. El meu marit coordinarà un projecte a l’institut on treballa, i jo he deixat la ràdio on treballava i m’estreno com a lingüista en un altre mitjà de comunicació. Em va saber greu deixar la ràdio, per alguns companys i perquè hi he après molt sobre la professió, però també és cert que ara tinc més responsabilitats i d’alguna manera es pot considerar que aquesta nova feina és una mena d’ascens. També he conegut els alumnes que tindré aquest curs a la universitat. Les ombres de tot plegat són les formes barroeres amb què m’han tractat en qüestions, em sembla a mi, gens menors. Per exemple, he començat les dues feines sense tenir signat el contracte en cap dels dos casos. Vergonyós.

El Quim està preciós, com podeu comprovar a les fotos d’aquí sota. Ha guanyat força habilitat a l’hora de caminar i ara ja s’aguanta molt millor, tot i que té més tirada a córrer que a caminar, amb els perills que això comporta de clavar-se una bona castanya. Aprèn paraules dia a dia, a un ritme tan ràpid que sorprèn. Has de saber fer la traducció en força casos, però es fa entendre. Una moma és una mosca, una lera és una galeta, l’aní és el pernil, ape és bàsquet, i així anar fent.

L’estiu m’ha deixat un mosaic d’instantànies. El dinar a l’apartament de l’Albert i la Regina. La pedregada a Vila-seca. El Quim jugant a la sorra de la platja. Els sopars amb el Xavi i la Montse a Suïssa. La foto familiar al pati de l'apartament d'Arenys de Munt. Els debats continus amb la sogra sobre si cuinar amb sal o sense. El naixement del Joan, el primer fill de la Tere i el Josep.

Un altre estiu. I un altre retorn al món laboral. I a la blogosfera! Continuareu visitant-me...?

5 comentaris:

Cris ha dit...

I tant que continuarem visitant-te! No en tinguis cap dubte. És tot un plaer. Jo ja et trobava molt a faltar!

Segona ha dit...

Ooooh! Que em cau la llagrimeta...!

Papa Xavi ha dit...

Per fi surto mencionat! Ara ja puc deixar de llegir-te...
Amb tot el que he fet per vosaltres: Aguantar al teu home 1 setmana seguida (si us plau, que pari de llegir llibre d'autoajuda que no li fan cap bé!)
Un petó ben gros per tots tres però en especial pel 2on mascle de la familia menys carcamal que tens per casa!

Segona ha dit...

Encara que deixis de llegir-me, sé que tinc lectors que no em fallaran mai (oi, Luis?).

Ja li faré un petó al Quim de part teva. Estaràs orgullós de saber que li hem comprat una cistella de bàsquet i ja juga emulant el tito Javi...!

Inia ha dit...

que contenta que s'acabin les vacances! Simplement per saber que ja estàs per aquí i que sí, que et continuaré llegint :)

Bon retorn a la feina (sobretot a la nova)