11 de gener del 2009

El Quim en fotos recents!

El Quim creix una barbaritat. Ara fa aquesta cara...!


Menjant xocolata amb la mama.


Aquesta és d'abans d'anar a la dutxa.

Aquí d'angelet.

Quim's design.

Obra: "Redecora la teva vida"

Dimensions: 25cm x 50cm

Autor: Quim

Materials: Plastidecor sobre moble Ikea de fusta color bedoll

Preu de sortida: 50.000€





5 comentaris:

Cris ha dit...

Tens tota la raó! El Quim està moooolt gran i maquíssim! Té una carona ben simpàtica!
Ja veig que és un artista molt prolífic que sap posar color a la vida!

Segona ha dit...

A nosaltres ens ha posat color a la vida, al moble de la tele, a la paret de la seva habitació, al moble del menjador, a no sé quin llibre...
Ja ho sabeu! Si voleu llogar-lo uns minutets perquè us redecori el pis, no tenim inconvenient a parlar de preus...! De moment, treballa només amb plastidecor i retolador, però crec que estaria obert a nous materials com purpurina, pintura infantil, dacs o gomets.

Anònim ha dit...

El seu art parteix d'un sentiment vital lliure, del tot harmònic amb una expressivitat tècnicament desfermada, que planteja nous reptes al seu públic més immediat (sobre tot en la utilització de nous productes de neteja).

Jo em quedo amb l'experimentació més clàssica, en una línia entre Pollock i Snoopy, de la seva obra "L'esperit del nadal". Però això només és la meva opinió.

Anònim ha dit...

M'he deixat de dir que la darrera fotografia abans de la repoducció del seu original sobre fusta d'Ikea és clavat a tu, Gemma. Petons,
Albert

Segona ha dit...

En la meva opinió, Albert, "L'esperit de Nadal" té la virtut de moure's entre l'espiritualitat i la senzillesa en un maridatge més que reeixit. No estic d'acord, però, que sigui "experimentació més clàssica", com tu dius. A parer meu, el centre d'interès principal de la peça és justament la voluntat de buscar nous camins a la tradició, com per exemple quan en l'obra, d'evident inspiració tradicional, hi integra la laïcitat viscuda en la seva família.

D'altra banda, sí que en el conjunt de les seves creacions l'expressivitat tècnicament desfermada és una constant.